![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Słyszeliście moze o usłudze tp - livebx. To jakiś nowy modem do neostrady który umożliwia rozmowy Voip i kilka innych rzeczy - w Voipie są 2 formy - jedna z abonamentem 60 zl i darmowymi rozmaowami na TP i bez abonamentu gdzie rozmowy kosztują tyle co w planie standarwoym mniej więcej.
Wszystko super - dzwonię na tp i zadaje proste pytanie - czy nadal muszę mieć telefon stacjonarny żeby mieć Voip - zgadnijcie co... Pani mówi, że i tak i nie... sam telefon nie jest potrzebny, ale bez opłaty abonamentu nie masz neostrady wiec nie ma livebox'a więc nie ma Voip - czyli żeby mieć telefonię internetową musisz mieć telefon stacjonarny... Nie wiem to wydaje mi się tak głupie, że nawet przerasta to Tp i ciągle się łudzę, że to tylko konsultantka coś kręci. Czy ktoś korzysta może z liveBoxa i może coś więcej powiedzieć. ps . Mam nadzieję, że nie za bardzo OT |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a zgadnij co ile dni bedziesz ganial do telepunktu po zdrapki jak do liveboxa dodadza telewizje cyfrowa
![]() -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ech tematu TV to już w ogóle nie poruszam - bo jak wprowadzą to się dopiero okaże że to "taaaka okazja". Ciekawe co wymyślą, aby korzystanie z telewizji było bez sensu
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm moze to ze tutaj bedziesz mogl kazdy kanal kupic oddzielnie?? albo pakietami kanalow a nie tematycznie jak np polsat: relax/mix itd
tu bedzie cos w tym stylu: kanaly ITI, kanaly c+, kanaly polszmat, itp ![]() narazie trwaja testy. osoby dostaly liveboxa i dostep do kanalow c+ "za free" ![]() -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 12:02 |