![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 1 Dołączył: 12.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam...
Chciałbym zrobić na swojej stronie system, który uploadował by deklarowana liczbę zdjęć i chodzi o to że jeżeli zadeklarujemy 10 zdjęć, to wyświetli się 10 pół do uploadu zdjęć i 10 pól na opis do danego zdjęcia (zdjecie-opis, zdjecie-opis,... itd). Chciałbym aby całość opierała się na php i bazie danych mysql. Proszę o pomoc ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
all you need is google
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale to oferta?
Czy poporstu chcesz żeby ci ktos skrypt napisał? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 1 Dołączył: 12.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak probowałem coś już robić, ale to czego szukam konkretnie w google nie znajdziesz. potrafie zrobic formularz, ktory po zadelkarowanej liczbie zdjec wyswietla zadeklarowana liczbe pol do uploadu fotek ale nie potrafie tego polaczyc z baza danych itp.... dlatego mile widziany jest takze gotowiec jaki i dobra porada jak to wykonac
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co się orientuje, to jest dział z gotowymi skryptami, na tym forum poruszano milion razy kwestie łączenia się z bazą. Wystarczy w szukaj wpisać mysql i wybrac forum przedszkole.
Dalej jest manula, dostępny wszystkim. W googlu znajdziesz wszystko czego szukasz możesz uwieżyć mi na słowo. Proponuje zrób tak, przejżyj sobie to forum/manuale spróbuj coś samemu zrobić jak ci nie będzie wychodzić albo zatniesz się na czymś to pisz, napewno nie będzie problemu z tym żeby ci ktoś pomógł. A pisząc teks, coś tam umiem napiszcie mi proszę. No lekceważysz ludzi którzy tu piszą i się wysilają. Owszem działa to wszystko za free ale jest to pomoc przy czymś a nie odwalanie za kogoś roboty. Jak chcesz gotowe i za free powtarzam jest tu dział z gotowcami, na necie jest pełno skrytów modółów etc. Sumując. przejżyj forum manuala, potem wykonaj to raz jeszcze i jak będziesz miał dalej pytania to zastanów się czy niema tego w maunalu albo nie było poruszane 16 razy na forum, jak się upewnisz to napisz. A i jeszcze jedno Zajżyj tam edit. (Mam nadzieje że mi się nie oberwie od moderatorów za wtrącanie się w ich działkę ![]() Ten post edytował Wykrywacz 12.04.2006, 12:44:38 |
|
|
![]()
|
|
OKi. juz wiem o co chodzi w najblizszym czasie pokaze co mam....
Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:21 |