Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Upload zdjęć z opisami...
bikebog

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam...

Chciałbym zrobić na swojej stronie system, który uploadował by deklarowana liczbę zdjęć i chodzi o to że jeżeli zadeklarujemy 10 zdjęć, to wyświetli się 10 pół do uploadu zdjęć i 10 pól na opis do danego zdjęcia (zdjecie-opis, zdjecie-opis,... itd). Chciałbym aby całość opierała się na php i bazie danych mysql.

Proszę o pomoc rolleyes.gif
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 5)
huntercs

-----

all you need is google smile.gif, próbowałeś już coś zrobić ale gdzieś się zaciołeś i nie wiesz co zrobić? czy czekasz na gotowca? tongue.gif

--------------------

+Quote Post
Wykrywacz

-----

Ale to oferta?

Czy poporstu chcesz żeby ci ktos skrypt napisał?
+Quote Post
bikebog

-----

Tak probowałem coś już robić, ale to czego szukam konkretnie w google nie znajdziesz. potrafie zrobic formularz, ktory po zadelkarowanej liczbie zdjec wyswietla zadeklarowana liczbe pol do uploadu fotek ale nie potrafie tego polaczyc z baza danych itp.... dlatego mile widziany jest takze gotowiec jaki i dobra porada jak to wykonac winksmiley.jpg
+Quote Post
Wykrywacz

-----

Z tego co się orientuje, to jest dział z gotowymi skryptami, na tym forum poruszano milion razy kwestie łączenia się z bazą. Wystarczy w szukaj wpisać mysql i wybrac forum przedszkole.
Dalej jest manula, dostępny wszystkim. W googlu znajdziesz wszystko czego szukasz możesz uwieżyć mi na słowo.

Proponuje zrób tak, przejżyj sobie to forum/manuale spróbuj coś samemu zrobić jak ci nie będzie wychodzić albo zatniesz się na czymś to pisz, napewno nie będzie problemu z tym żeby ci ktoś pomógł.

A pisząc teks, coś tam umiem napiszcie mi proszę. No lekceważysz ludzi którzy tu piszą i się wysilają. Owszem działa to wszystko za free ale jest to pomoc przy czymś a nie odwalanie za kogoś roboty.

Jak chcesz gotowe i za free powtarzam jest tu dział z gotowcami, na necie jest pełno skrytów modółów etc.

Sumując. przejżyj forum manuala, potem wykonaj to raz jeszcze i jak będziesz miał dalej pytania to zastanów się czy niema tego w maunalu albo nie było poruszane 16 razy na forum, jak się upewnisz to napisz.

A i jeszcze jedno Zajżyj tam

edit.
(Mam nadzieje że mi się nie oberwie od moderatorów za wtrącanie się w ich działkę tongue.gif )

Ten post edytował Wykrywacz 12.04.2006, 12:44:38
+Quote Post
bikebog

-----

OKi. juz wiem o co chodzi w najblizszym czasie pokaze co mam....

Pozdrawiam
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:21