![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oto krótki kodzik... W nim 3 petle zagnieżdzone (petla w petli). Problem polega na tym, ze ostatnie (3) zapytanie nie dziala... jak wyciagne to zapytanie z petli to dziala (jak podstawie wartosci pod zmienne). Mógłby ktoś mi pomoc z poprawieniem tego skryptu?
Ten post edytował nospor 12.04.2006, 08:25:51 -------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
"Wróg zaatakuje to co kochasz" Ojciec Chrzestny "Wszystko powinno być proste jak to tylko możliwe, ale nie prostsze..." A. Einstein "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza" Albert Einstein "Nieprawda powtarzana wielokrotnie staje się prawdą" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat zapytanie nie dziala... Uwielbiam takie teskty...A moze byś nam napisalem czym objawia się to nie dzialanie? Jakies errory? nic nie znajduje? komputer zaczyn dymic w powykonaniu tego zapytania? ![]() Do rzeczy: ....and kat1='$kat1' and kat2='kat2'.... a nie powinno przypadkiem byc tak?: ....and kat1='$kat1' and kat2='$kat2'.... pozatym jesli te twoje kategorie to liczby, to niepowinienes brac ich w '' ps: i proszę poprawic tytul o znacznik zgodnie z zasadami forum Przedszkole -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Thx, zapomnialem o dolarze
![]() -------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
"Wróg zaatakuje to co kochasz" Ojciec Chrzestny "Wszystko powinno być proste jak to tylko możliwe, ale nie prostsze..." A. Einstein "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza" Albert Einstein "Nieprawda powtarzana wielokrotnie staje się prawdą" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:36 |