![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przegladajac sobie strony natrafilem na cos takiego
http://elouai.com/javascript/javascript-popup-menu.php kolejnym przykladem jest menu w edytorze wyswig tinymce tam kiedy klikniemy prawym przyciskiem myszy nie zobaczymy standardowego menu przegladarki ale inne. Pod firefoxem i ie nie ma problemow. Jednak wszystkie tego typu skrypty jakie do tej pory widzialem, nie dzialaja pod opera. Chce dowiedziec sie jaka jest tego przyczyna i czy mozna temu jakos zaradzic. Chcialbym zrobic strone ktore cale menu ma na pierwszej stronie potem juz nie ma panelu z nawigacja dlatego przyda mi sie wlasne menu pod prawym przyciskiem myszy wtedy zawsze bedzie to co trzeba pod reka |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo tylko IE jest tak głupie aby takie coś robić userowi. Prawy klawisz myszy jest do czegoś zupełnie innego zarezerwowany. Pod prawym klawiszem mam mieć zawsze menu przeglądarki a nie jakieś pierdoły jak to w IE.
ff - u mnie wyskakuje co prawda to menu ale nad nim i tak się pojawia menu przeglądarki:] konqueror - Oczywiście brak tego badziewia Opera - Jak wyżej IE - oczywiście to menu blokuje w tej cudownej przeglądarce menu przeglądarki... jeden z ogromnej listy powodów dla którego nie warto jej używać Ogólnie daj sobie spokój. Jak dla mnie takie zachowanie w IE to bug a nie funkcjonalność. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:05 |