![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich.
Mam pewien problem i wydaje mi się że to tylko jest trudne dla mnie, ale potrzebuje pomocy. Mam w mysql założoną tabele ale chciałbym teraz do tej tabeli dorzucić jeszcze jedną lub dwie kolumny możecie mi podać jakiś schepat najlepiej bardzo prosty?? Ten post edytował tenetos 11.04.2006, 16:26:30 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 81 Dołączył: 6.04.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za stronke ale już wcześniej miałem to podobnie napisane.
Takie polecenia mi odrzuca napisz mi prosze jak to powinno wyglądać to na tej stronce wszystko pisze po angielsku i w dodatku tak samo jak ja już miałem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uzyj np. phpMyAdmina czy mysqlcc zeby sie w kodzie sql nie grzebac.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
masz racje dzięki nie pomyślałem. Ale mam jeszcze jeden problem. Mógłbyć mi pomóc przedstawić to w wersji php.
Chodzi mi o dodanie nowego wiersza poprzez php
nie umie się tu rozeznać ale generalnie chodzi mi o to żeby to co będzie wpisane do pola text było wpisane do tabeli którą wcześniej zdefiniowałem $db_table i wpisana jako nowy wiersz. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja ta daje i takie zapytanie nie musisz dbac o ilosc kolumn itp ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
no fajnie dzięki za odpowiedź ale czy ba moge tak wpisać jak mówisz do php??
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 21:27 |