![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-citek10- |
![]()
|
Goście ![]() |
Jak usunąć kesz za pomocą php?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisz tak:
![]() A tak na poważnie to 'kesz' czego? I jak go tworzysz? A może to o 'kesz' przeglądarki chodzi? -------------------- |
|
|
-citek10- |
![]()
|
Goście ![]() |
Chodzi mi właściwie o kesz przeglądarki. Ale słyszałem że nie mogę tego zrobić bo wykonuje operacje po stronie serwera a nie przegladarki.
Mam problem z czymś takim. Uzytkownik po wejsciu np, na pliki związane z kursem (jakims tam) bo wybraniu opcji rozwiązuj test (oczywiscie dotyczacy tego kursu) nie moze powrócić do tresci kursu bo miałby niezłą ściągę , a wystarczy że kliknie na przycisk przegladarki cofnij i ma tą ściąge przed oczami ![]() Prosze o pomoc jeśli możesz podpowiedzieć. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie usuniesz cache w przegladarce. Moze to zrobic tylko user.
Nic na to nie poradzisz -- przeciez user moze sobie zapisac ta strone z kursem -- takie sa wady testow internetowych -- masz google pod reka ![]() ![]() -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jak test jest ofline??
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2004 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Teraz jest rozwiązanie klawisza dla "wstecz" i nazywa się ajax.
Dzięki tej technologi jesteś w stanie zbudować test w którym kliknięcie na wstecz nic nie daje. Jednak pozostaje jeszcze oczywiście kopiowanie tekstu... -------------------- notDevBlog - devblog.luinnar.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wybranie sprawdz test powinno zapamietac ze user juz oddal test do sprawdzenia i nie powinno akceptowac poprawek.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 01:27 |