![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 1 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam jakiegos dobrego skryptu do statów strony.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
baza danych, czy pliki txt?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam statystyki dla strony na stat.4u.pl. Już z pół roku i nie narzekam, żadnych awarii, szczegółowe statystyki (całkowita liczba odwiedzin, roczne, z jakich domen, z jakich miast, w jakich przeglądarkach, jakie systemy operacyjne itp). Statystyki mogą być na hasło (tylko dla Admina widoczne) lub dla wszystkich. Dostaje się kod który trzeba wkleić na stronkę (skrypt w JS chyba) i na stronie jest mały buttonik stat.4u. Jak w niego się kliknie to mozna zobaczyć statystyki, a można też ze strony głównej (po zalogowaniu się) zobaczyć. Polecam. No chyba, że te Ci nie będą odpowiadać albo, że szukasz jakiś bardziej szczegółowych...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
slimstats / shortstats / mint ;-)
edited: SlimStats działa na bazie MySQL. I jest darmowy. Ten post edytował Fipaj 11.04.2006, 13:22:58 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 120 Pomógł: 1 Dołączył: 11.04.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Raczej baza danych. Chciałem alien-stat ale już jest płatny.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja kożystam z tych statystyk:
Kod http://anubisdev.com/ppban.php?show=1&refpp=3408 i nie są złe ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2004 Skąd: Lubuskie / Gorzów Wlkp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a orientujecie sie na ile wiarygodne sa statystyki Google Analytics? Dla przykladu GA pokazuje mi dziennie 200 wejsc a statystyki ze stat.pl 90
-------------------- foto-grafik.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
slimstat...!
![]() GrZeCh: sądzę, że są wiarygodne, tylko pewnie zliczają odsłony a nie odwiedziny, etc... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:34 |