Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Closed TopicStart new topic
> jak sie pozbyc reklam, denerwujace okienka
daro.69
post 9.04.2006, 20:34:33
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam wszystkich!!!

Czy ma ktos skrypt lub wie jak napisac, zeby pozbyc sie reklam wyskakujacych na kazdej podstronie. Mam strone zawieszona na osemka.pl i przy kazdym ladowaniu pojawiaja sie reklamy, spowalnia to ladowanie strony i wkurza mad.gif

Lub zna ktos serwer gdzie mozna zamiescic stronke w php, darmowy bez reklam, bannerow, itp.
Go to the top of the page
+Quote Post
Michasko
post 9.04.2006, 20:57:41
Post #2

-----

www.yoyo.pl

Ostatnio mają coś z bazą danych, jeśli strony są oparte o bazy sql to mogą sie wolno wczytywać. Trwają jednak prace nad naprawieniem tego błędu smile.gif

--------------------
Po prawie 3-letniej przerwie w programowaniu, znowu raczkuję :)
+Quote Post
adam9870
post 9.04.2006, 20:57:48
Post #3

-----

Reklamy może i da się zablokować, ale to chyba było by złamanie regulaminu osemka.pl i gydby ich Administracja się o tym dowiedziała to mógliby Ci usunąć konto. Więc nie radzę.

Serwer darmowy i całkiem dobry Ja znam:
http://60free.ovh.org/pl/index.html
Jest tam 60MB na stronkę, 4 MB na bazę danych MySQL, brak limitu transferu, brak reklam, obsługa skryptów php 4/5. Zauważyłem na nim tylko jedną jaby małą wadę. Jest włączone Safe Mode (obsługa skryptów php i MySQL przez serwer) dla bazy danych MySQL i skryptów php i przez to niektóre skrypty troche źle działają, ale wystarczy trochę zmienić skrypt i powinien działać na Safe Mode smile.gif
Jeżeli wybierzesz właśnie go to mam małą radę co do rejestracji w nim, a mianowicie po zarejestrowaniu przyjdzie do Ciebie mail z serwisu. W mailu będzie link do strony na której możesz aktywować (założyć) baze danych MySQL ale nie klikaj w niego (nie zakładaj) bo może przyjść wtedy mial, że nie założyli Ci konta, ale jeżeli nie bedziesz klikal w ten link to po jakis 24 godzinach powinien przyjsc mail z informacją, że założyli Ci konto. Po tym mailu jak chcesz to załóż bazę danych. (nie wiem jak jest teraz u nich ale u Mnie tak było...) A ja tam rejestrowałem się gdzieś w październiku ubiegłego roku. Inne osoby też tak miały wtedy. Nie wiem jak jest teraz ale na wszelki wypadek napisałem....
+Quote Post
nospor
post 9.04.2006, 21:03:34
Post #4

Grupa: Moderatorzy

jak to ladnie ujął adam9870, że bylo by to złamanie regulaminu osemka.pl. A że my tu nie pomagamy łamać niczyje regulaminy....
zamykam

--------------------

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista
"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

+Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 23.06.2025 - 09:21