![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich!!!
Czy ma ktos skrypt lub wie jak napisac, zeby pozbyc sie reklam wyskakujacych na kazdej podstronie. Mam strone zawieszona na osemka.pl i przy kazdym ladowaniu pojawiaja sie reklamy, spowalnia to ladowanie strony i wkurza ![]() Lub zna ktos serwer gdzie mozna zamiescic stronke w php, darmowy bez reklam, bannerow, itp. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 31 Dołączył: 10.01.2006 Skąd: Działoszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.yoyo.pl
Ostatnio mają coś z bazą danych, jeśli strony są oparte o bazy sql to mogą sie wolno wczytywać. Trwają jednak prace nad naprawieniem tego błędu ![]() -------------------- Po prawie 3-letniej przerwie w programowaniu, znowu raczkuję :) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Reklamy może i da się zablokować, ale to chyba było by złamanie regulaminu osemka.pl i gydby ich Administracja się o tym dowiedziała to mógliby Ci usunąć konto. Więc nie radzę.
Serwer darmowy i całkiem dobry Ja znam: http://60free.ovh.org/pl/index.html Jest tam 60MB na stronkę, 4 MB na bazę danych MySQL, brak limitu transferu, brak reklam, obsługa skryptów php 4/5. Zauważyłem na nim tylko jedną jaby małą wadę. Jest włączone Safe Mode (obsługa skryptów php i MySQL przez serwer) dla bazy danych MySQL i skryptów php i przez to niektóre skrypty troche źle działają, ale wystarczy trochę zmienić skrypt i powinien działać na Safe Mode ![]() Jeżeli wybierzesz właśnie go to mam małą radę co do rejestracji w nim, a mianowicie po zarejestrowaniu przyjdzie do Ciebie mail z serwisu. W mailu będzie link do strony na której możesz aktywować (założyć) baze danych MySQL ale nie klikaj w niego (nie zakładaj) bo może przyjść wtedy mial, że nie założyli Ci konta, ale jeżeli nie bedziesz klikal w ten link to po jakis 24 godzinach powinien przyjsc mail z informacją, że założyli Ci konto. Po tym mailu jak chcesz to załóż bazę danych. (nie wiem jak jest teraz u nich ale u Mnie tak było...) A ja tam rejestrowałem się gdzieś w październiku ubiegłego roku. Inne osoby też tak miały wtedy. Nie wiem jak jest teraz ale na wszelki wypadek napisałem.... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
jak to ladnie ujął adam9870, że bylo by to złamanie regulaminu osemka.pl. A że my tu nie pomagamy łamać niczyje regulaminy....
zamykam -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 09:21 |