![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 8.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hej to znowu ja.
dopiero zaczynam przygodę z html i php dlatego korzystam jeszcze z jportalu. mam problem. nie wiem jak wpisać kod chata polchatu do infopage.php właśnie w jportalu tak aby otwierał się na mej stronce w rozmarze takim jaki sobie ustawiłem a nie jako nowe okno. odsyłacz na danego arta działa ale nie mogę w arcie tak ustawić by właczał sie chat. zamiast tego pojawia sie to co wpiszę do arta. taki kod dostałem do chata: <APPLET CODE=Chat.class ARCHIVE=c.jar CODEBASE=http://s3.polchat.pl/ WIDTH="620px" HEIGHT="420px"> <param name="room" value="hogwart_cieplarnia"> </APPLET> co mam zrobić? jestem totalnym laikiem proszę o pomoc ale tak bym zrozumiał jak laik. Wielkie dzięki. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro nie umiesz jeszcze html, a co dopiero php to nie interesuj się nawet jPortalem tylko ćwicz na normalnych stronach. Na dodatek nie zaczniesz przygody z php jak to mówisz, póki nie zrobisz jakiś modyfikacji w jportalu swoim lub jakiegoś skryptu. Masz złe podejście do sprawy
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Infopage ma wyswig, musisz kliknac na taka mala ikonke poprawej cos w stylu <> i tam to wpisac
![]() PS. Zacznie z jp, np ja tez zaczolem z jp. Pierw pisalemmoduly do niego a teraz wlasnego cms'a ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Owszem może zacząć o ile będzie robić modyfikacje, czego po poście nie widzę, bo kiepski_admin nie zna dobrze html i bierze się za jPortal
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:25 |