![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 31 Dołączył: 10.01.2006 Skąd: Działoszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() Chciałbym zrobić skrypt dodający wiersze do tabeli ![]() Dokładniej? Mam formularz: form.html No i dalej mam problem ![]() Kompletnie nie wiem jak sie do tego zabrać, a jutro musze to oddać ![]() Ten post edytował Michasko 7.04.2006, 14:09:41 -------------------- Po prawie 3-letniej przerwie w programowaniu, znowu raczkuję :) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
musisz w bazie danych badz w pliku zapisywac nick i ilosc zdobytych punktow, ak zdobedzie punkty to edytujesz plik wyszukujesz nick lub pobierasz pole w bazie dodajesz puntky i zapisujesz (w bazie uaktualniasz) potem przy wyswietlaniu pobiersz wszystko sortujesz i wyswietlasz. koniec.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 31 Dołączył: 10.01.2006 Skąd: Działoszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale w jaki sposób wstawić do tabeli nowy wiersz z dwoma komórkami?
![]() -------------------- Po prawie 3-letniej przerwie w programowaniu, znowu raczkuję :) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do tabeli w bazie danych insert. czy w htmlu to poprostu generujesz w petli tabele i wstawiasz odpowiednie dane z pliku tekstowego badz z bazy.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 13:41 |