![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Zacznę od opisu sytuacji, mamy np.: 15 Autorów (tworzą teksty w serwisie) 3 Redaktorów (sprawdzają teksty napisane przez Autorów i akceptują je) 1 Redaktora Naczelnego (ostatecznie zatwierdza teksty - wcześniej przyjęty przez Redaktora) (proszę nie pytajcie dlaczego tak skomplikowanie to wygląda, poprostu tak musi być ![]() żeby nie było tak łatwo każdy Redaktor odpowiada za np. 5 Autorów i tylko od nich teksty akceptuje, Redaktor Naczelny oczywiście dostaje wszystkie teksty zaakceptowane przez Redaktorów ! I teraz pytanie jak to wykonać, od strony skryptu i bazy ? Ja myślałem o grupach ![]() ![]() Niestety nie umiem sobie poradzić z zapytaniem które wybiera dla Redaktora do akceptacji teksty Autorów którzy są w jego grupie ![]() Może ktoś ma inny pomysł ?!? Pozdrawiam Hornet |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To znaczy ?
Proponujesz go zastosować ?!?, czy mam sobie na jego podstawie własny system wypracować ?!? Wydaje mi się że akurat phpGACL, tu jakoś średnio pasuje ?!?, ale widać się myle ! THX za odpowiedz. Ten post edytował MS Hornet 9.04.2006, 17:47:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:39 |