![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Jestem w trakcie robienia serwisu i chcialbym logowanie zrobic przez protokół https. Czy ktoś mógłyby mi pomóc w jaki sposób się coś takiego robi? Pozdrawiam -------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
"Wróg zaatakuje to co kochasz" Ojciec Chrzestny "Wszystko powinno być proste jak to tylko możliwe, ale nie prostsze..." A. Einstein "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza" Albert Einstein "Nieprawda powtarzana wielokrotnie staje się prawdą" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz co tutaj napisała Enigma
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko, ze ja potrzebuje wiedzy jak to zrobic na serwerze wykupionym... Prosilbym o jakies wskazowki... Na jakies zasadzie dziala ssl??
-------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
"Wróg zaatakuje to co kochasz" Ojciec Chrzestny "Wszystko powinno być proste jak to tylko możliwe, ale nie prostsze..." A. Einstein "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza" Albert Einstein "Nieprawda powtarzana wielokrotnie staje się prawdą" |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(gladiror @ 2006-04-06 18:05:14) Tylko, ze ja potrzebuje wiedzy jak to zrobic na serwerze wykupionym... 1. Otwierasz program pocztowy; 2. Piszesz nowego maila z zapytaniem; 3. Adresujesz go do admina. Jak serwer nie ma SSL'a to nie ma i kropka ![]() |
|
|
![]()
|
|
Thx za pomoc. Dowiedzialem sie ze roczny abonament to ok. 100 zl na serwerze + certyfikat prawie 100$ na rok.... Moze komus sie przyda
![]() -------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 06:08 |