![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 3 Dołączył: 21.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam proste pytanie :
"Czy jest możliwe zrobienie cieńszej lini niż border="1" ? " -------------------- "Istotne problemy naszego życia nie mogą być rozwiązane na tym samym poziomie myślenia, na jakim byliśmy kiedy je tworzyliśmy". A.Einstein
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Developerzy Postów: 823 Pomógł: 12 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie... możesz mieć 1 albo 0. Jeden piksel to jeden piksel i tak zostanie... nie zrobisz 0.5 lol . Możesz zrobić ramkę przerywaną ale nie polecam.
-------------------- Portfolio: Vgroup.pl | athlan.pl | Test.php.pl - sprawdź się z wiedzy o PHP i ułóż własne pytania!
Pomogłem? Kliknij |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Athlan: nieprawda ;-)
w CSS: border: 0.5px ;-) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Developerzy Postów: 823 Pomógł: 12 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Fipaj @ 2006-04-05 15:56:32) @Athlan: nieprawda ;-) w CSS: border: 0.5px ;-) i tak Ci wyświeli 1 px ![]() -------------------- Portfolio: Vgroup.pl | athlan.pl | Test.php.pl - sprawdź się z wiedzy o PHP i ułóż własne pytania!
Pomogłem? Kliknij |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
border=1 nie robi jednego pixela a troche więcej :] polecam style="border: 1px;"
-------------------- Słowa, słowa, słowa... - Hamlet || Funkcje, funkcje, funkcje... - Luke Star
-------------------------------------- Portal Literacki: ( |||------- ) 30% |
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
a nie ma w css czegośtakiego jak punkty? ee i co do tego ma php?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.google.pl/search?q=css+units&st...
![]() -------------------- |
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
n oijakies punkty tam są...
![]() |
|
|
![]() ![]() |