![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 2 Dołączył: 4.04.2006 Skąd: Karpacz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam problem z pobraniem danych z tabeli wiem ze to proste i sam robiłem to nie raz ale teraz mam kłopot ale do rzeczy:
pobieram date: Kod $data=date("Y-m-d H:i:s."); zapisuje ja z innymi zmiennymi do tabeli za pomoca: Kod dodaj($id_klienta, $podsuma, $data, $sid); następnie aby dodac kolejne zmienne musze pobrać id tego co wyżej dodałem więc zaraz niżej: Kod $id=pobierz_id($id_klienta, $data, $sid); zapytanie w funkcji: Kod $zapytanie = "select idzamowienia from zamowienia where klienta_id='$id_klienta' and data='$data'"; $wynik = @mysql_query($zapytanie); if (!$wynik) return false; $ilosc = @mysql_num_rows($wynik); if ($ilosc==0) return false; $wynik = wynik_z_bazy($wynik); foreach ($wynik as $rzad) { $id=$rzad['idzamowienia']; } return $id; powiem tak na krasnalu w domciu smiga no problem ale jak przeniose na serwer to sie sypie nie pobiera idzamowienia jak usune fragment and data='$data' to jest ok pobierze wszystkie id ale jak tylko pojawi sie data to juz koniec. o co chodzi ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:22 |