![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jestem bardzo początkująca. Próbuję się czegoś nauczyć. Bawię się logowaniem przedstawionym w artukułach. Wszystko fajnie tylko nie otwiera mi się baza. Bez względu na to czy chcę się zalogować czy zarejestrować nie widzi bazy i co gorsza nie wyrzuca żadnego błędu. Bazę otwieram w następujący sposób:
![]() poprawiam --- nospor Bardzo proszę o pomoc bo wyrwałam już połowę włosów i jestem bliska poddania się ![]() Pozdrawiam Ten post edytował Aga_ 5.04.2006, 14:32:25 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
a skąd wiesz ze nie widzisz bazy? kod co pokazalas, skoro ci errorów nie wali, znaczy ze sie lączy.
ps: prosze uzywac wlasciwego bbcode ps2: prosze uzywac znacnzikow w tytulach ps3: witamy ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie widzę bazy ponieważ, nie dodaje mi rekordów podczas rejestracji oraz jeśli loguję się na użytkownika, którego ręcznie dodałam do bazy to go nie widzi.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
to moze twoj blad polega na zlym dodawaniu. bo kod co pokazalas jest dobry. i skoro ci nie pluje errorami, znaczy ze sie lączy z bazą.
ps: i popraw ten tytul o znacznik http://forum.php.pl/index.php?showtopic=42815 -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
klopot jest nie tylko przy dodawaniu. Gdy loguję się na użytkownika zapisanego w bazie - krzyczy ze go nie ma.
ps. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat krzyczy ze go nie ma. A widzisz, krzyczy ze nie ma gostka w bazie, a nie ze sie nie moze z bazą polączyc. to wielka roznica ![]() oj skąpisz nam tego kodu ![]() ![]() edit po kolejnym poscie: ja sie poddaje. prosilem rownież o kod, w ktorym korzystasz z tych danych z formularza, bo prawdopodobnie tam jest blad. No ale skoro nie, to nie ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
oj tam, zaraz zabraniam
![]()
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.07.2025 - 19:38 |