![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ello
Czy mozna zastosowac jakis trick pozwalajacy na upload wiekszego pliku niz pozwala na to konfiguracja serwera? Na poczatku myslalem o podzieleniu pliku na mniejsze kawalki poprzez javascript a potem poprzez scalenie ich na serwerze poprzez fwrite(). Ale nie wiem czy to cos da. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2006 Skąd: Piła->Kotun(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jemu chyba chodzi o to, zeby uzytkownicy mogli wysyłac przez formularz większe pliki niż pozwala na to serwer.
Kiedys na ten temat szukalem materiałów, ale nie znalazlem :/ Jednak od tamtej pory troche sie poduczyłem i chyba mam pomysl ![]() -------------------- Renesansowe Królestwa - gra RPG w średniowieczu. Zapraszam :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Serwer jest na mojej uczelni i sa limity 2MB na upload pliku i 8MB na POST.
Mam tam wlasne konto, na ktorym mam stronke z mp3 i jako administrator mojej stronki chce wrzucac tam pliki ale sie nie da, bo przekracaja 2MB. Sprobuje z tym FTP. OK FTP dal rade ![]() Ten post edytował Rozpalacz 5.04.2006, 17:20:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 12:15 |