![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam założone własne forum, brak w nim jednak funkcji takiej aby każdy z użytkowników mógł wysłać na forum swój emblemat(oczywiście ze swojego kompa) .Czy jest jakiś skrypt z taka funkcją?Jeśli tak to byłbym wdzięczny za podanie skąd go ściągnąć i gdzie umieścić w php.
Pozdro!!! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat mam założone własne forum, brak w nim jednak funkcji takiej aby każdy z użytkowników mógł wysłać na forum swój emblemat(oczywiście ze swojego kompa) .Czy jest jakiś skrypt z taka funkcją?Jeśli tak to byłbym wdzięczny za podanie skąd go ściągnąć i gdzie umieścić w php. Napisz prosze o jakie forum chodzi. Bez tego trudno cokoliwke odpowiedziec trafnie. Jesli chodzi o phpbb w opacjach w panelu administracyjnym mozesz to ustawic.
Pozdrawiam i przenosze na forum Skrypty. -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jest to forum phpbb jednak funkcja ta nie działa.
W panelu administracyjnym zakreslam funkcję:""Włącz zdalne emblematy"" (Emblematy będą wyświetlane z innych serwerów) lub ""Włącz wysyłanie emblematów"" i nie moge wysłać emblematu z mojego kompa. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź czy na serverze istnieje katalog docelowy na emblematy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Cytat jest to forum phpbb jednak funkcja ta nie działa.
Ja mam włączone zdalne emblematy i wyłączone uploadowanie. Dziala. phpBB 2.0.4.
W panelu administracyjnym zakreslam funkcję:""Włącz zdalne emblematy"" (Emblematy będą wyświetlane z innych serwerów) lub ""Włącz wysyłanie emblematów"" i nie moge wysłać emblematu z mojego kompa. Jesli masz tak samo i tobie nie dziala sugeruje przejsc sie na http://www.phpbb.com - tam znajdziesz pelne wsparcie techniczne. Pozdrawiam -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Jesli masz tak samo i tobie nie dziala sugeruje przejsc sie na http://www.phpbb.com - tam znajdziesz pelne wsparcie techniczne.
Pozdrawiam Naliczono oplate 17,99zł + Vat Zyczymy dalszych sukcesow.. ![]() ![]() ![]() -------------------- <span style="font-weight: bold;">Neo</span> wake up... follow the white <span style="font-weight: bold;">rabbit</span>... playboy...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:13 |