![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 206 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam tablice z danymi z bazy, i chce zsumowac jej jedno pole 'glosy'
dostaje Kod Cannot use [] for reading in ...
-------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 3 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 206 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to samo w obydwu przypadkach
-------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat to samo w obydwu przypadkach No przeciez kod pebe nie ma prawa generowac bledu co pokazales. jestes pewien ze dobrze uzyles tego kodu?jesli natomiast chcesz koniecznie juz sumowac tablicę dwuwymiarową, to musisz przeleciec po jej elementach i dopiero pobierac do sumy odpowiedni index. ps: i zacznij wkoncu uzywac znacznikow w tytulach na forum przedszkole (popraw w tym temacie) edit: aaa, to wszystko wyjasnia ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 3 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Edytowałem ten kod, moja wina
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.07.2025 - 23:53 |