![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
w sieci znalazłem opis jak zrobić prostą księgę gości... Link do źródła skryptu już nie działa - 404 Postanowiłem samemu spróbować ją uruchomić, ale pojawił się problem... Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/hucho-hucho/ftp/sulkowo/plik1.php on line 18 Na serwerze mam 3 pliki: dodaj.php
plik1.php
i plik formularza w html formularz.html |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie widzę w twoim poście pytania.
Wpisałeś swoje dane w miejscu w obydwu plikach? Jeżeli tak to zastąp
przez
i powiec co ci wypisuje -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pytania nie mam. Proszę tylko o pomoc w uruchomieniu księgi gości.
Dane do bazy są wpisane w obu plikach. Po zamianie otrzymuję komunikat: Table 'hucho-hucho.tablica z wpisami' doesn't exist Na serwerze mam czystą bazę danych bez tabel... Ten post edytował yokashin 2.04.2006, 00:23:00 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 25.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to jak nie masz tabel, to musisz wyczytac ze skryotu ich strukture i takie tabele utworzyc w SQL...
Tabela: tablica Pola: wpis, imie w PHPMyAdminie masz kreator do robienia takich zapytan -------------------- Widmo
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 21:17 |