![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli w php.ini wyłączone jest error_reporting, a ja w skrypcie napisze sobie error_reporting(2047) to powinno mi wyświetlać błędy ?
-------------------- Większość moich tematów to niedziałające skrypty :P
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Jezeli w php.ini jest ustawione ze mozna zmieniac error_reporting" title="Zobacz w manualu php" target="_manual to tak, nie pamietam juz jak to sie wabilo.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czytałem to już. Nie mogę znaleść tego. Ale jesteś pewien że to jest możliwe ?
Bo z początku wydawało mi się że ta funkcja użyta w kodzie php służy bardziej do tego żeby sobie ograniczyć wyświetlanie błędów. Ale potem wpadłem na to że można to wykorzystać w drugą stronę - a akurat by mi się pprzydało bo na moim internetowym serwerze nie chcą mi włączyć wyświetlania błędów. A to by załatwiło sprawę. -------------------- Większość moich tematów to niedziałające skrypty :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale widocznie mozna zablokowac ta funkcje (ale chyba nie przez disable_function w php.ini) bo ja tez nie moge sterowac wyswietlaniem bledow na swoim koncie.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:07 |