![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam następujące 2 problemy odnoszące sie do tego kodu:
pytanie1: dlaczego nie nie zastępuje mi polskich literek? inne zastępuje tylko nie polskie... pytanie2: dlaczego kalatog się nie tworzy? wyskakuje błąd "Warning: mkdir(blog/ĆĄść): Permission denied in /home/accounts_a/artbobi/public_html/blog/a_blog.php on line 65" |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2006 Skąd: Piła->Kotun(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesli chodzi o literki to pewnie dostajesz dane w innym kodowaniu niz uzywasz w swoim edytorze. Podaj polskie literki jako 0xfa itp. albo zmien kodowanie danych, ktore dostales na kodowanie ktorego uzywasz w edytorze.
-------------------- Renesansowe Królestwa - gra RPG w średniowieczu. Zapraszam :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ad.1
no i pozatym str_replace chyba jest wrażliwe na wielkość liter.. co do pytania 2 to 1.rozumiem ze katalog BLOG jest juz utworzony - sprawdz czy masz nadane uprawnienia do tworzenia w nim podkatalogow. a pozatym nie wiem czy dobrym pomyslem jest uzywanie nazw katalogu z polskimi znaczkami pozdr. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 691 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 01:37 |