![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 206 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak ustawic dla el. <p> wciecie akapitu
![]() wiem ze banal. ale nie moge znalezc. kiedys mialem taki fajny opis el. CSS pl. podrzucie mi najwyzej linka do czegos takiego to sam znajde ![]() dzieki -------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- "Oprócz tabel istnieje jeszcze jedna dalece ograniczająca struktura, składająca się z rzędów i komórek - więzienie. Dla projektantów nadszedł czas, aby sie uwolnić..." - Eric A. Meyer
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 206 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jednak nie ...
Kod .tekst
{ letter-spacing: 1px; font-size: 11px; color: rgb(0,0,51); line-height:15px; text-indent:30px font-weight: none; } .tekst:first-letter { color: rgb(0,0,51);; font-weight: bold; font-size: 16px; text-indent:30px } .tekst_n { letter-spacing: 1px; font-size: 11px; color: rgb(0,0,51); line-height:15px; font-weight: none; } Ten post edytował right6 30.03.2006, 21:09:02 -------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oh.. Nie dziw sie, jeżeli umieściłes <p> w divie dla ktorego nie ma text-ident. Daj dla tego diva wciecie i zadziała. Albo pozbądz sie tego diva i zostaw przy stylach dla <p> wciecie.
-------------------- "Oprócz tabel istnieje jeszcze jedna dalece ograniczająca struktura, składająca się z rzędów i komórek - więzienie. Dla projektantów nadszedł czas, aby sie uwolnić..." - Eric A. Meyer
|
|
|
![]()
|
|
ha !
dalem dla diva text-ident i poszlo ![]() dzieki wielkie ![]() -------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 06:05 |