![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy istnieje tag ktory jest adresem do katalogu ze smarty i wszystkimi template'ami ?
Problem jest taki, ze w plikach *.tpl adresy do obrazkow sa takie Kod images/*.jpg ale ze skrypt jest wykonywany ponad katalogiem images oraz templates to grafika z katalogu images nie jest wyswietlana. Nie chce wszedzie zmieniac linku na taka forme Kod templates/images/*.jpg bo co bedzie jak zajdzie potrzeba zmiany struktury katalogow ? Domyslam ze istnieje tag okreslajacy katalog ze smarty ale nie znam go... Szukalem w manualu i tez nie znalazlem. Prosze o pomoc, pozdrawiam ![]() -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
bzdury.pl - Królestwo rozrywki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 3 Dołączył: 29.07.2005 Skąd: Szczebrzeszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja to wiem i wlasnie o to mi chodzi... chce miec tag ktory bedzie adresem template_dir...
-------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 764 Pomógł: 3 Dołączył: 30.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jedyne co to chyba pozostaje wysylac wlasna zmienna, pod ktora bedzie sciezka dostepu do plikow graficznych.
|
|
|
![]()
|
|
hmmm no to trudno... jakos sobie poradze
![]() dzieki za zainteresowanie, pozdrawiam -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:53 |