![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 600 Pomógł: 2 Dołączył: 1.09.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod onMouseOver="document.getElementById('wiersz1').style.background='#CCFFCC';" onMouseOut="document.getElementById('wiersz1').style.background='#FFFFFF';" i teraz chciałem zrobić tak, że po kliknięciu w link, który znajduje sie w danym wierszu, kolor tego wiersza zmienia sie na czewrwony... [CODE] <A href=# onClick="document.getElementById('wiersz1').style.background='red';">LINK</A> Jednak teraz jak najade na ten wiersz, to kolor czerwony znika... jak teraz zrobić, żeby jeżeli jest już kolor czerwony wiersza, to żeby onMouseOver i onMouseOut nie zmieniały koloru...? próbowałem kombinowac z if(... wiersz1...background != red) { zmieniaj kolor} .. ale coś nie działa.. nie wiem dlaczego... Może ktoś mi pomóc...? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: C:/Windows/Temp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 600 Pomógł: 2 Dołączył: 1.09.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tyle to ja wiem...
Chodzi mi o coś takiego jak jest w phpmyadminie... jak sie najedzie myszką na wiersz, to sie kolor zmienia na zielony... ale jak sie kliknie to już zostaje pomarańczowy, nawet jak sie myszką najedzie na dany wiersz... a tutaj linkiem robie kolor czerwony ... najeżdżam później na ta kolumne i znowu robi sie zielona.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To daj ten kod w zdarzeniu onclick wiersza tabeli.
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Podglądnij sobie, jak to jest w phpMyAdmin zrobione:
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:57 |