![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
POnieważ mój ostatni temat umarł z powoduy braku zaionteresowania pisze ponownie :] (może t coś da). Kod nadal nie działa mimo poprawek i nadal nie wiem dlaczego jakies propozycje bo już nerwicy dostałem...
<
Ten post edytował Luke_Star 30.03.2006, 18:56:21 -------------------- Słowa, słowa, słowa... - Hamlet || Funkcje, funkcje, funkcje... - Luke Star
-------------------------------------- Portal Literacki: ( |||------- ) 30% |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: C:/Windows/Temp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
al co nie działa
w oczy kole to
moze zmien zapytanie na poprawne i bedzie dzialac składnia insert to :
a to z dokumentacji
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest kod po poprawie :] Oczywiście dalej nie działa :]
Ten post edytował Luke_Star 30.03.2006, 19:19:13 -------------------- Słowa, słowa, słowa... - Hamlet || Funkcje, funkcje, funkcje... - Luke Star
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: C:/Windows/Temp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dodaj w zapytani ` ` przy nazwach valuesow, mi czasem dlatego ne dzialalo emysli.oficial_cytaty to jedna tabela? Napisz co dokładnie nie działa jaki bład wyskakuje. dodaj przy
jesli to zapytanie to wyskoczy co jest nie tak. wiecej szczegulow -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Po pierwsze nie działa co jest juz normalne ;D Po drugie brak błędów. Skrypt testowałem na serwie na kompie i komercyjnym, bez różnicy. dlatego nei wiem co sie dzieje.... od 3 dni staram sie dodac wpis do bazy ... bez efektów :|
-------------------- Słowa, słowa, słowa... - Hamlet || Funkcje, funkcje, funkcje... - Luke Star
|
|
![]()
|
|
teraz brakuje Ci $ przy submit_autor
Proponuje dodac error_reporting(E_ALL) na zamej gorze skryptu i wyskocza bledy
Cytat Po pierwsze nie działa co jest juz normalne ale co dokladnie, bo nie wierze ze nic nie wyskakuje. Jak dodasz to pisze 'BŁĄD W TRAKCIE WYKONYWANIA SKRYPTU'??
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 3 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- Słowa, słowa, słowa... - Hamlet || Funkcje, funkcje, funkcje... - Luke Star
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2003 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
całe zapytanie do bazy jest dobre
ale niewiem co jest po ustawiane na serwerze że jak wyświetliłem strone tego panela z linka co podałeś to w źródle strony był przesłany kod php a oto on
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 6.02.2006 Skąd: Piła->Kotun(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jezu
![]() To wyglada tak, jakby serwer nie mial zainstalowanego php ![]() 1. nie wiem, czy znasz sie na tym co robisz, wiec sprawdz, czy serwer obsluguje php ![]() 2. Sprawdz, czy nie musisz miec innego rozszerzenia, np. .php5 (moze tak ktos skonfigurowal) 3. Moze bawiles sie plikami .htaccess ? -------------------- Renesansowe Królestwa - gra RPG w średniowieczu. Zapraszam :)
|
|
|
![]()
|
|
SKRYTP DALEJ NIE TRYBI
ANI na komercyjnym a ni na krasnalu ani na php TRIAD!!!!!!!!! eeee.... mój boże :| jakim cudem...... od razu pisze do admina... :| Serwer jest komercyjny, php ma :| Nic nie grzebałem :| -------------------- Słowa, słowa, słowa... - Hamlet || Funkcje, funkcje, funkcje... - Luke Star
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 17 Dołączył: 13.03.2006 Skąd: Jaworze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czesc zobacz na to u mnie dziala popraw sobie wg wlasnych potzreb pozdrawiam
![]() panel.php
![]() poprawiam --- nospor |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2003 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
krzysiekk jeśli umieszczasz kod uzywaj tagów
Co do skryptu to ja testowałem na Apache/2.0.55 php/5.0.5 i MySQL 5.0.15 i chodzi Oto linka gdzie testowałem na innym serwerze Apache/1.3.33 php/4.3.7 i MySQL 4.0.20 http://ogem.xt.pl/panel.php?panel=submit na obu serwerach skrypt zapisywał do bazy |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 15:02 |