![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 5 Dołączył: 29.03.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Klasa do pobierania informacji na temat uzytkownika serwisu aukcyjnego allegro.pl Możliwości * Pobranie nazwy użytkownika * Pobranie daty oraz godziny rejestracji * Pobranie daty oraz godziny ostatniego logowania * Pobranie liczby punktow za komentarze * Pobranie procentowej wartosci za pozytywne komentarze * Pobranie ilości użytkownikow ktorzy wystawili pozytywne komentarze * Pobranie ilości użytkownikow ktorzy wystawili negatywne komentarze * Pobranie ilości komentarzy pozytywnych wystawionych w ostatnich 7/30/wszystkich dniach * Pobranie ilości komentarzy neutralnych wystawionych w ostatnich 7/30/wszystkich dniach * Pobranie ilości komentarzy negatywnych wystawionych w ostatnich 7/30/wszystkich dniach * Sprawdzenie czy użytkownik jest "Super Sprzedawca" * Sprawdzenie czy uzytkownik dokonal pelnej aktywacji konta A teraz kod zrodlowy : ]
Ten post edytował Whisller 29.03.2006, 23:58:13 -------------------- Blog | Strona www | wicia.pl
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
cudo! muszę to wypróbować i jeżeli to działa to będzie naprawdę fajne narzędzie.
-------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 7 Dołączył: 7.12.2005 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od początku myślałem, że to oparte o AllegroAPI a tu widzę własny kod oparty o preg_matche. Może i kod dobry ale co gdy Allegro wprowadzi kosmetyczne zmiany w kodzie - na przykład zmieni nazwę klasy "theme" na "blabla"?
![]() -------------------- Silesian PHP User Group - www.spug.pl
Symfony2, OAuth2, budowanie API - masz pytania? Pisz! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
w sumie też to sprwdziłem i to nie jest dobre rozwiązanie. załozyłem wątek o WebApi na allegro i będę tam się bawił moim wiaderkiem
![]() -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 5 Dołączył: 29.03.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak niestety przy ewentualnej zmianie kodu strony allegro. Klasa mówiąc ogólnie leży i kwiczy
![]() ![]() Pozdrawiam. -------------------- Blog | Strona www | wicia.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja tez uzywam webAPI, obecnie podlaczam to pod quckcart zeby na stronie sklepu byla "zsynchronizowana" informacja o ilosci towary (ten sam towar mozna kupic na allegro i w esklepie). a podstawowy kod moze wygladac tak:
Ten post edytował altruista 28.03.2007, 09:16:46 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja też z tego korzystam, jednak - podejrzewam - niektórzy mogą do tego potrzebować biblioteki nuSoap (jeśli nie mają wbudowanej obsługi Soap).
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 16:04 |