![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2004 Skąd: Teresin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Nie mogę znaleźć, jaka jest przyczyna tego, że session_start() na innym serwerze działa, a na moim komputerku nie działa. To trochę uciążliwe, bo nie mama jak testować skryptów. ---------- Może to gdzieś w ustawieniach php, ale nie mogłem znaleźć. Proszę o pomoc. --------- Oto treść błędu (tylko na moim komputerku): Cytat Warning: session_start(): open(/tmp\sess_3c16416fc4cf1225916da8c2b834b0cf, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in g:\logs\main.php on line 18
-------------------- pmrn.niepokalanow.pl
Pogotowie Modlitewne - zapraszam! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie nie masz katalogu /tmp. Popraw w konfiguracji bodajrze php.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2004 Skąd: Teresin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(kszychu @ 2006-03-29 16:39:35) Pewnie nie masz katalogu /tmp. w php.ini mam coś takiego: Cytat session.save_path = /tmp i utworzyłem katalog [tmp] w kilku miejscach (i w foldarze [usr] i w [php] i wyżej - no i nie wiem, gdzie go mam utworzyć lub szukać ![]() Lub może jeszcze coś innego...? Proszę o pomoc ![]() ============ OK. Poradziłem sobie :-) Po prostu musiałem tylko ustawić w php.ini ścieżkę do tmp: session.save_path = C:\usr\php\tmp i działa ![]() ==== Dzięki ===== Papa Ten post edytował general 29.03.2006, 20:16:22 -------------------- pmrn.niepokalanow.pl
Pogotowie Modlitewne - zapraszam! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 20:54 |