![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuję systemu newsów który ma wbudowane funkcje:
* możliwość pisania komentarzy * możliwość edycji/usuwania komentarzy * możliwość tworzenia kilku adminów newsów (tzn, że newsy może pisać większa ilość osób [minimum 6 osób]) * możliwość dodawania zdjęć do newsów * możliwość edycji newsów Mile widziana by była funkcja banowania. Z góry serdecznie dziękuję. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
lecimy do skryptów, a tak ps. to poszukaj hotscripts.com i temu podobne oraz nasze forum
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jabol, naściągałem sie juz dzisiaj wielu systemow - albo nie mozna usuwac komenatarzy i ich edytowac, albo nie mozna miec kilku adminow naraz, albo wogole nie mozna pisac komentarzy, albo zaraz coś znowu - szukam dalej, ale narazie nie znalazłem czegos co zawierałoby te wszystkie rzeczy. Może ktoś z forum zaproponuje jakiś dobry system newsów - byłbym wdzieczny.
Najwazniejsze aby system mial wbudowane: komentarze z mozliwoscia edycji oraz kilku adminow - wiecej nie trzeba |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz sobie news asystenta z www.phpflash.hostm.pl
![]() -------------------- pozdrawiam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Mazury Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponuję skrypt 'News Man' w wersji 1.40 (nie wiem czy jest nowsza)...
-------------------- <<< EB >>>
|
|
|
![]()
|
|
gdzie go znajde?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Mazury Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmmm... nie pamiętam skąd go ściągnąłem, ale o ile dobrze pamiętam to z www.hotscript.com... w razie byc nie znalazł, daj mi znać to ci wyslę...
-------------------- <<< EB >>>
|
|
|
![]()
|
|
Wpisałem do wyszukiwarki hotscripts.com 'News Man', ale niestety nic nie znalazło (oczywiscie w kategorii php). Byłbym wdzieczny gdybys mi to wyslal albo wrzucil na jeden dzien na swoj server spakowaną wersje.
PS: Od wczoraj testuje PHPflash, jestem nawet zadowolony z jego dzialania ale dużą wadą dla mnie jest to, że komentarze są fatalnie sortowane. Najstarszy jest na samej górze, najnowszy na dole. Powinno być raczej na odwrót - czy da się to jakoś łatwo zmienić. Którą część kodu należy wyedytować i jak? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Indian moge ci sprzedac moj skrypt newsow
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2003 Skąd: z nikąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kto by zainstalował obojętnie jaki system niusów żeby były tylko możliwośći:
* możliwość pisania komentarzy * możliwość edycji/usuwania komentarzy * możliwość dodawania zdjęć do newsów * możliwość edycji newsów * możliwość usuwania newsów Może mieć też inne funkcje. Piszcie tutaj lub na mój e-mail maxxim10@wp.pl or gg number 2542188. Z góry dziękuje. Cya ! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam taki system newsów na www.mystic.cs.prv.pl i sciągnołem go z www.scrypty.com
-------------------- polo36@wp.pl napisz do mnie
1459414 mój nr gg |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 25.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Widmo
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2003 Skąd: Sztutowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam Fusion php =>> www.fusionphp.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ja mam taki system newsów na www.mystic.cs.prv.pl i sciągnołem go z www.scrypty.com
Jak konkretnie nazywa sie ten system ? Jest bardzo ciekawy, ma fajne funkcje i w przeciwienstwie do News Asystenta komentarze wyswietlaja sie w kolejnosci od najnowszego do nastarszego (jesli ktos wie jak NA zmienic kolejnosc wyswietlania komentarzy prosze napisac). Pytania do polo: - ilu redaktorów może byc maks w tym systemie - czy jest mozliwosc edycji i kasowania komentarzy - czy mozna wstawiac obrazkow do newsow - JAK KONKRETNIE NAZYWA SIE TEN SKRYPT, copryghta nie widze ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
teraz jest 7 redaktorów mozna usuwac edytowac newsy i usuwac tylko komentaze kazdy z news manów ma swój login i hasło niema możliwosci wstawiania obrazków
Skrypt do newsów na www Autor Makre "cezi" Celarek http://www.cezi.prv.pl - marek.c@zwm.aries.com.pl || cezim@poczta.fm mam nadzieje ze bedzie ci dobrze służył ![]() -------------------- polo36@wp.pl napisz do mnie
1459414 mój nr gg |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:36 |