![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ucze sie troche javascriptu bo bedzie mi potrzebny przy projekcie no ale mam problem z podstawami
napisalem cos takiego ale to dziala tylko w jedna strone bo jak jest juz schowany div to jest on none ale przycisniecie ponowne buttona nic pokazuje z powrotem warstwy... drugi problem to taki ze jesli podaje id do funkcji to w jaki sposob wstawic zmienna w skrypcie bo jak widzicie to musialem na sucho wstawic test bo nie wiem jak korzystac z tycgh zmiennych... prosze o pomoc i pozdrawiam ![]() -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
bzdury.pl - Królestwo rozrywki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponuję inaczej:
Kod function chowaj(id) { tryb = (document.getElementById(id).style.display == 'none') ? 'block' : 'none'; document.getElementById(id).style.display = tryb; } -------------------- -------------
------ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 11:06 |