![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
Mam do was ogromną prośbę, a mianowicie zbliza sie termin zaliczenia php z informatyki, niestety jestem z tego "zielony". Mamy oddac byle jaki projekt zawierajacy język php, w ktory zastosujemy podstawowe umiejetnosci jezyka php, bazy itp. Myslałem zeby zrobic cos w stylu QUIZ'u ( parę pytań odpowiedzi w bazie - pokazują się w odzielnym oknie ). Jesli ktoś się na tym zna, i moze mi pomoc, bylbym bardzo wdzieczny..., a moze znacie jakeis strony gdzie znajde gotowe kody itp ? JESCZE RAZ WIELKIE DZIEKI, dla zainteresowanych moim postem POZDRAWIAM ! DABLYOU Ten post edytował DABLYOU 29.03.2006, 14:01:21 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(DABLYOU @ 2006-03-29 14:00:49) JESCZE RAZ WIELKIE DZIEKI, dla zainteresowanych moim postem W imieniu ekipy moderującej dziękuję bardzo. Przenoszę na właściwe miejsce. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wejdź na hotscripts.pl lub hotscripts.com , tam znajdziesz dużo gotowych skryptów.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(kszychu @ 2006-03-29 13:10:07) Cytat(DABLYOU @ 2006-03-29 14:00:49) JESCZE RAZ WIELKIE DZIEKI, dla zainteresowanych moim postem W imieniu ekipy moderującej dziękuję bardzo. Przenoszę na właściwe miejsce. Tak sorry,za nie odpowiedzi dział, jestem nowy ![]() Fuzja dzieki za stronke.. jest tam tego troszke ![]() POZDRO ! PS: Moze jescze ktos zna jakies www gdzie znajde taki projekt ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Cytat(Fuzja @ 2006-03-29 14:50:19) Błąd 404 Strona, której szukasz nie istnieje Jeżeli chcesz dodać produkt do naszego katalogu pamiętaj, że musisz najpierw wejść do odpowiedniej kategori a nastepnie kliknąć link Dodaj. -------------------------------------------------------------------------------- Możesz również wejść do: - Strony głównej - Forum - Narzędzia SEO "Fuzja" NIE WIEM CO JEST ale ta stronka chyba nie dziala ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 406 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
rany...
http://www.hotscripts.pl/php/Skrypty-i-komponenty/Quizy dał Ci adres gdzie było php małymi literami... a trudno wejsć na strone główna i z menu wybrac... |
|
|
![]()
|
|
Cytat(vieri_pl @ 2006-03-29 16:10:30) rany... http://www.hotscripts.pl/php/Skrypty-i-komponenty/Quizy dał Ci adres gdzie było php małymi literami... a trudno wejsć na strone główna i z menu wybrac... SPOKO ! , vieri_pl byls szybszy o pare sekund bo juz znalazlem i dziala, ale szukam czegos prostszego ;/. To ma byc banalny quiz w php lub co sw tym stylu. To jest zaawansowany quiz i moj nauczyciel napewno mi nie uwierzy ;/ POZDRAWIAM ! |
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
A mam jeszcze jedno pytanie, moze troche głupie
![]() |
|
|
![]()
|
|
Otworzyć możesz we wszystkim, a uruchomić na localu lub normalnym serwerze..
|
|
|
![]()
|
|
Technikum Elektryczne
![]() PS: jaki local ? mozesz daj jas dokłądniesza instrukcje jak to otworzyc ![]() |
|
|
![]()
|
|
Local- serwer lokalny, zainstaluj krasnala i będziesz go miał.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:46 |