![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy przeglądarka może mi wyświetlić dokumenty openoffica jak calc writer.. czy word , exel..
wiem ze w ie byla taka mozliwosc za pomoca technologi ole wyswietlac worda i exela przy uzyciu ie.. a ja musze wyswietlic jakis podglad dokumentu writer calc w firefoxie szukalem pluginow i nico.. pdf mi sie wyswietlaja jak tylko zainstaluje reader-a adobe... a z calc i writer tak juz nie da sie mimo ze mam openoffice zainstalowanego nie wyswietla sie... plik pdf jest sciagany z bazy mysql i wyswietlany hederem o tak:
Ten post edytował emp 30.03.2006, 11:10:11 -------------------- Temat zamykam i przenoszę do Bangladeszu.
To jest wiadomość śmierci jeśli ją czytasz to znaczy że pozostało ci 30 sekund życia, więc lepiej zacznij się modlić. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Przenosze z przedszkola
Przeglądarka sama z siebie nie otworzy ci pliku. moze ci co najwyzej sama na podstawie naglowków, otworzyc program, który czyta takie pliki. No chyba ze faktycznie jakis plugin. A ie i word... no coz. ie tak ma, ze czyta swoje produkty ![]() edit: moze nie masz ustawionych skojarzen, ze pliki openoffice, mają byc uruchamiane przez openoffice -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wlasnie tak robie i w ten sposob uruchamiam pdf w przegladarce.. a czy jest taki program i naglowek
![]() Ten post edytował emp 30.03.2006, 11:09:00 -------------------- Temat zamykam i przenoszę do Bangladeszu.
To jest wiadomość śmierci jeśli ją czytasz to znaczy że pozostało ci 30 sekund życia, więc lepiej zacznij się modlić. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 03:39 |