![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 31 Dołączył: 10.01.2006 Skąd: Działoszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi mi o to, aby dany przycisk wprowadzał dane do pola tekstowego.
Dokładniej? Spójrzcie na 'formularz' dodawania odpowiedzi - na górze są przyciski, za pomocą których dodaje sie do treści tagi BBCode ![]() Chciałbym aby taki przycisk dodawał mi np. '512' ![]() Druga sprawa - da sie jakoś 'zabezpieczyć' pole tekstowe formularza przed 'wstukiwaniem' wartości za pomocą klawiatury? ![]() Ten post edytował Michasko 28.03.2006, 21:27:33 -------------------- Po prawie 3-letniej przerwie w programowaniu, znowu raczkuję :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
za pomoca javy to nie wiem jak... moze ktos z forumowiczow napisze
![]() Javascript to bedzie Kod document.getElementById( 'cos' ).value += 'jakis tag'; Ad2. Da sie, ale to troche bez sensu (uzyj zdarzenia "jak jest nacisniety przycisk") |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Da sie, ale to troche bez sensu Wcale nie takie bezsensu ![]() Aby zabezpieczyć pole input typu text przed wprowadzaniem wartości z klawiatury, możesz dać:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 31 Dołączył: 10.01.2006 Skąd: Działoszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tomass, wielkie dzięki (masz racje - nie bez sensu...szczególnie w moim przypadku, kiedy chce zrobić kalkulator, a do niego klawiaturke ^^)
![]() Już nieaktualne ![]() Ten post edytował Michasko 28.03.2006, 21:26:54 -------------------- Po prawie 3-letniej przerwie w programowaniu, znowu raczkuję :) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 01:12 |