![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 1 Dołączył: 5.11.2005 Skąd: Bieruń city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Mi sie bardzo podoba bo przejrzyste no i ladnie kolory zgrane.
ps . moglbys mi dac ten szablon za free ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 347 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2005 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
IMO zbyt proste ;]
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 476 Pomógł: 1 Dołączył: 5.11.2005 Skąd: Bieruń city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
o to chodzi. strona ma sie szybko ladowac i byc przejrzysta - takie jest moje podejscie.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. zbyt blade, internauta musi miec na czym oko zawiesic :-)
2. zajrzenie do zrodla bardzo boli ;-) 3. i po co to google? |
|
|
![]()
|
|
1. od tego jest kolorowe logo. ladne i efektowe logo duzo zmienia.
2. chodzi o brak wciec? 2 minuty roboty i kod jest super czytelny (css i js w osobnym pliku, zgodnosc z xhtml to kwestia kilku chwil) 3. aby bylo jakies logo (patrz. punkt 1) Ten post edytował dtb 29.03.2006, 15:44:38 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 347 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2005 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Ja tu widze standardowy uklad z prostymi prostokatnymi blokami. Nic oryginalnego i odkrywczego, a do tego wszystko takie male sie wydaje.
2. Cala strona na tabelach = nieczytelny kod ![]() 3. Strona powinna miec jakis top, a nazwa firmy to tylko napis ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
ja wole połączenie tabeli z css. div-y sa nieintuicyjne. Są też problemy z ich różną intepretacją przez przeglądarki. moj kod dziala tak samo w operze, firefoksie i nieszczesnym ie.
http://www.google.com/search?client=opera&...=utf-8&oe=utf-8 jak widac z definicji logo, to nie tylko tekst... EDIT: przy okazji. jak rozwiazac problem div+width+padding+rozne pregladarki? ma kod: w ie blok ma 30 pikseli szerokości, ale w firefoksie ma 40 (30px + padding-left + padding-right). czytalem kiedys o jakims bugu, ale juz nie pamietam jaki to byl. Ten post edytował dtb 29.03.2006, 17:58:18 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:37 |