![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Skąd: Piła/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam dwa pliki
kontakt.php i formularz.php
![]() poprawiam --- nospor chcialbym dodac do formularza opcje dodawania zalacznika. Tylko nie wiem w jaki sposob dlatego prosze o pomoc -------------------- Symbolika
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 743 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tutaj oraz wiele wiele razy na forum.
Na górze jest opcja szukaj. I tak btw. do kodu php używaj tagów [ php ] zamiast [ QUOTE ] -------------------- Słońce zachodzi ... kolejna noc nadchodzi ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przecież tu chodzi o wysłąnie maila z załącznikiem a nie o upload pliku na serwer :/
zapoznaj się z tym artykułem: http://php.webhelp.pl/index.php?id=106&roz=php&ac=read pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Skąd: Piła/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kuziu szkoda ze obok opcji szukaj nie ma opcji czytaj ze zrozumieniem...szukalem tu i nie tylko na tym forum
bronx szukalem tez na webhelpie...co prawda bardziej sie przylozylem do przeszukania for niz stron...dzieki ![]() -------------------- Symbolika
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:42 |