![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem, czy to problem składni czy serwera. Dla jasności - mam krasnala.
Zrobiłem tam coś takiego (prosty przykład książkowy). Jak z poniższego widać, to moje pierwsze kroki (nawet nie wiem, jak i czego szukać na forum). Pytanie - dlaczego to nie działa? Pojedyncze rzeczy działają, ale to już nie ![]() i potem coś takiego
Ten post edytował kraxsa 30.03.2006, 23:39:53 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wg mnie znacznik </form> powinien byc w innym miejscu
![]()
jezeli formularz zamkniesz wczesniej, typ działania, nie zostanie przekazany dalej oczywiście <form></form> a nie <from></from>, moje niedopatrzenie ;/ pozdr Ten post edytował plisek 28.03.2006, 12:35:02 -------------------- ThE EnD oF ThE InTErnEt !
pasy zabezpieczające |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
ja tez wtrące slowko.
nie: <from ....></from> a: <form .....></form> ps: prosze poprawic tytul o wlasciwy znacznik http://forum.php.pl/index.php?showtopic=42815 oraz ogólnie sformulowac lepiej tytul -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Obie powyższe sugestie były trafne: 1) złe umieszczenie znacznika kończącego </form> oraz 2) literówka. Prawidłowo plik html-owy powinien wyglądać
za podpowiedzi dziękuję ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:55 |