![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W książce* jest taki skrypt do edytowania plików tekstowych. Przepisałem go żywcem i nie działa. Ja już nie mogę z tej książki... Co chwile jest jakiś drobny błąd. A że ja jestem początkujący to go niewidzę
![]() To się składa z 2 plików. W jednym są tylko funkcje. common.inc
editor.php
W książce piszą że pliki trzeba na razie ładować tak: editor.php?filename=plik.txt . No i tak robię ale to nie działa. Ani nie chce tworzyć nowych plików. Na serwerze wszystkie uprawnienia są ok. Przy włączenieu skryptu php daje tylko komentarze: Kod Warning: filesize(): Stat failed for /docs/new.txt (errno=2 - No such file or directory) in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\PROJEKT\common.php on line 49 Warning: filectime(): Stat failed for /docs/new.txt (errno=2 - No such file or directory) in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\PROJEKT\common.php on line 50 Warning: filemtime(): Stat failed for /docs/new.txt (errno=2 - No such file or directory) in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\PROJEKT\common.php on line 51 Warning: fileatime(): Stat failed for /docs/new.txt (errno=2 - No such file or directory) in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\PROJEKT\common.php on line 54 Warning: filegroup(): Stat failed for /docs/new.txt (errno=2 - No such file or directory) in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\PROJEKT\common.php on line 55 Warning: fileowner(): Stat failed for /docs/new.txt (errno=2 - No such file or directory) in C:\Program Files\Apache Group\Apache2\htdocs\PROJEKT\common.php on line 56 Ale nie ma żadnych błędów krytycznych. Pomożecie ? ![]() * "php 4 od podstaw" -------------------- Większość moich tematów to niedziałające skrypty :P
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 10 Dołączył: 9.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co oznacza ta małpka ? Szukam w googlach ale nie da sie wpisać do googli małpy. Co to znaczy ?
-------------------- Większość moich tematów to niedziałające skrypty :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
te bledy oznaczaja ze new.txt nie istnieje... zrob ten plik i dopiero otworz to
edit: a ta malpka to znak tlumienia.. chociaz nie wiem po co w takim miejscu jak to nic nie zmieni... Ten post edytował Balon 28.03.2006, 19:01:52 -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
bzdury.pl - Królestwo rozrywki |
|
|
![]()
|
|
Ten plik istnieje. Ja już kombinowałem na wszystkie sposoby. Coś jest nietak ze skryptem.
-------------------- Większość moich tematów to niedziałające skrypty :P
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:29 |