![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
na wstepie powiem, nie odsylajcie mnie do manuali ;p bo z tamtad wracam mam takiego stringa:
ale w efekcie dostane cyfre poszukiwana, wraz z caloscia stringu, z wykluczeniem <td>zdanie unikalne nr 2</td><td></td> a ja chce sama cyfre i niemam pojecia jak to zrobic :/ Ten post edytował buffalo soldier 27.03.2006, 10:36:05 -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
bzdury.pl - Królestwo rozrywki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmmm nie rozumiem za bardzo tego,
jezeli w pregu ustawie zeby mi cyfry zwracalo to mi zwroci wszystkie cyfry jakie znajdzie w przedziale do </td> a znaczkow </td> moze byc tysiace chodzi zeby zwracalo pierwsza napotkana "liczbe" po zdaniu unikalnym -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to zwroci jedna liczbe i raczej to bedzie ta pierwsza -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
bzdury.pl - Królestwo rozrywki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 03:16 |