![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Zduńska Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki skrypt:
[php:1:5f8f06958e] <? if ($_POST[nick]=='admin' and $_POST[haslo]=='admin' ) { echo("<table border=0 width=200 align=center><tr><td><font color=white><div align=right>user</div></font></td><td><form method=post action=dodaj.php><input type=text name=user></td></tr><tr><td colspan=2><div align=center><input type=submit value=dodaj></div></td></tr></table>"); $plik=fopen("pozdrowienia","a"); fwrite($plik,"<div align=center><font color=white>$_POST[user]</font></div><br>"); fclose($plik) } ?>[/php:1:5f8f06958e] Kod fwrite($plik,"<div align=center><font color=white>$_POST[user]</font></div><br>");
Co zrobic w tym kawalku by do pliku tez zapisywala sie nazwa jaka wczesniej zostala wpisana w <input type=text name=user>?(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nieee, bo mnie zaraz szczyści (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/angrysmiley.gif)
Przecież sam napisałeś taki kod powyżej, nie? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Zduńska Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w tym problem ze u mnie niedziala ;((
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kiedy nauczysz się pisać co nie działa?
Jakieś błędy? Nic się nie dzieje? |
|
|
![]()
|
|
Nic sie nie dzieje poprostu do pliku zapisuje sie tylko
Kod <div align=center><font color=white></font></div><br>
I nic pozatym |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 166 Pomógł: 0 Dołączył: 30.01.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podmien tą linijkę
[php:1:b5a2ca0c3b]<?php fwrite($plik,"<div align=center><font color=white>".$_POST['user']."</font></div><br>"); ?>[/php:1:b5a2ca0c3b] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 10:07 |