![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 386 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam problem kiedy instaluje jakiegos cmsa np e107 pisze ze nie mam zainstalowanego modulu xml w php. mam apache i kiedy zrobie phpinfor() to mi tam pisze ze jest xml
Cytat libxml libXML support active libXML Version 2.6.21 libXML streams enabled nie czaje tego nawet zainstalowalem paczki z xml i nawet xslt. mam mandrive 2006 apache 2.0.54 i php 5.0.4. pomocy |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
nie za duzo napisal.. wes zacytuj dokladnie error
Mozliwe ze to chodzi o SimpleXml'a ale bez dalszych danych nie moge Ci nic wiecej powiedziec, pozatym mozliwe ze ten cms wymaga jakis innych bibliotek... wiecej informacji uzyszkasz na stronie projektu. |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 386 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
juz rozwiazalem ten problem zainstalowalem apacha najnowszego i php z odpowiednimi dyrektywami przy kompilacji m.in. --with-xml. i problem sie rozwiazal
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 12:15 |