|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%)
|
Mam takie pytanko:
Na swojej stronce zamieściłem licznik ze strony www.gemius.pl . Strona ta oferuje użytkownikowi pobranie skryptów zliczających które możemy umieścić na swoich stronach internetowych.Taki skrypt powinno się umieścic tuz przed znacznikiem </body> w języku html. Czy jest możliwość aby taki skrypt umieścić na forum?tzn w php? Jeśli jest taka możliwość to byłbym wdzięczny jeślibyście napisali jak umiescić. Pozdrawiam! |
|
|
|
![]() |
| -Dobry Duszek Forum- |
|
|
Goście |
Tak samo jak w HTML =_=
|
|
|
|
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław |
A dokłądniej, to (zakładając że statystyki wyświetlić chcesz na dole strony) to musisz wyedytować plik overall_footer.tpl
-------------------- |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat Tak samo jak w HTML =_=
sorry że tak pytam, ale jestem ciemny w tych sprawach. Jeżeli w html mam wstawić przed znacznikiem</body> to w php gdzie? Przeciez to zupełnie inny język.Miedzy jakie znaczniki w php mam wstawić? Pozdro! |
|
|
|
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław |
Cytat musisz wyedytować plik overall_footer.tpl
-------------------- |
|
|
|
|
|
|
|
spoks.
Jeszcze jedno czy jak umieszcze w tym pliku to skrypt ten będzie zliczał ludzi bedących na stronie głównej forum? Jeśli chciałbym natomiast aby liczył w poszczególnch działach tematycznych to w których plikach mam wkleic skrypt? |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.08.2025 - 03:00 |