![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2003 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chce napisac cos takiego zeby pod kazdym z newsów bylo cos takiego jak :
[komentarzy(1)] [skomentuj] najlepiej by bylo zeby umieszczanie tych komentarzy bylo na takiej zasadzie ze tylko zmieniam id prosze o nakierowanie mnie jak mam zaczac i na co zwrocic szeczgolną uwagę |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2003 Skąd: Kosmos Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kazdemu newsowi nadaj identyfikator . potem zrob formularz który dodaje do bazy dany komentarz na podstawie id potem zliczaj ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zacznij od opcji szukaj na forum !!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jabol tak to chlopak sie nigdy nie nauczy...
Jezeli twoj news wyswietla sie w nastepujacy sposob: news.php?id=123 to wystarczy zrobic tam formularz do komenatrzy i przy dodawaniu ustawic id=$id (id=123), potem przy wyswietlaniu newsow i komenatrzy podac dany id (id=123) -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2003 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no wlasnie chce tak zrobic news.php?id=xx
![]() moge do tego stworzyc tablice jednowymiarowa zeby tambyly te newsy a potem tylko sobie z niej odczytywac ? bo mysql'em kiepsko u mnie ? no i jak jest ławiej, na tablicach czy na mysql ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...mysql lepszy:
- szybszy - wygodniejszy - latwy -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 25.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko badz kozak i daj mu jeszcze Free SQL
![]() -------------------- Widmo
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:55 |