![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Proszę o ocenę Biblioteka <?php. Pozdrawiam, i z góry dziękuje za oceny. ps. Ewentualne odpowiedzi będę pisał edytując tego posta. ________________________________________________________________ @scanner - Z tego co pamiętam to szablon zrobiłem w ten sposób, że jeżeli będzie ich więcej to zjeżdżają na dół. Przykład. Przyznaje bez bicia, nie jestem grafikiem i robiłem co mogłem, postaram się to wszystko poprawić, albo tak jak piszesz będę wzorował się na gotowym rozwiązaniu. Dziękuje za uwagi ![]() ________________________________________________________________ @Zajec - no wiem, że jest font, ale to wina serwera, który stosuje ten stary zapis, u mnie na localu jest span, będę musiał wysłać mail'a do mojego hostingu :] Dziękuje za opinię, bo o <p> zamiast <br /> nigdy bym nie pomyślał, a widzę, że mi to dużo ułatwi ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
bardzo fajna stronka!
Popracowal bym nad wygladam minimalnie i nad zawawtoscia pracuj pracuj ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
IMO, dobry pomysł i widać chęc pomocy dla poczatkujacych
![]() ![]() Powodzenia w dalszej pracy. -------------------- "Oprócz tabel istnieje jeszcze jedna dalece ograniczająca struktura, składająca się z rzędów i komórek - więzienie. Dla projektantów nadszedł czas, aby sie uwolnić..." - Eric A. Meyer
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Pomysł fajny, realizacja gorsza.
1. Za bardzo razi tło. napisy powinny byc o wiele jaśniejsze. Tło to tło, a nie element centralny. 2. Menu - na razie widac, ze nie planujesz zamieścić za dużo informacji. Przy 10 temacie tych kratek u góry będzie juz za duzo.. a co dalej? 3. Przydałoby się, aby był link "zobacz artykuł w całości - albo opcja wydruku całości. 4. Może pomysleć nad gotowcami do pobrania? Pozatym - zbyt czerwowo - czerwony kolor wzmaga poczucie zagrożenia. a do nauki potrzeba spokoju. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nieźle składniowo. Jedna sugestia: nie bój się używać nieco większej ilości bloków, dopóki robisz to zgodnie z ich przeznaczeniem.
Dodano: Jeszcze jeden błąd mi się rzucił w oczy. <font color="#007700">= </font> Zamień no to na span. Wyświetlanie kodu w tabelce jescze przeżyję. Przynajmniej póki FF i K nie obsługują counters :-/ Ten post edytował Zajec 26.03.2006, 17:22:29 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie bardzo fajnie
![]() Tylko popraw proszę to tło, bo rzeczywiście ostro razi. Pozwoliłem sobie rozjaśnić trochę ten obrazek, żebyś zobaczył o co mi chodzi (to tylko jedna z możliwych opcji) ![]() http://www.picfury.com/4/back-4.html Ten post edytował Speedy 26.03.2006, 19:42:27 -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Przepraszam że się wtrące, tak bez żadnej oceny, ale wydzielilem parę postów:
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=44...=0entry244390 -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:26 |