![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem że się dużo uczyliście o php ale musieliście od czegoś zacząć ale od czego i kto wam polecił php lub skąd się dowiedzieliście się o tym i mają być tutaj sensowne posty a nie te np że ten topik jest głupi ~!~
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
ten topik jest głupi ~!~
Konieczność zastosowanie dynamicznie generowanych stron przychopdzi zawsz,e gdy się okazuje, ze do aktualizacji serwisu trzeba zmodyfikowac to samo w 40 plikach. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ten topik jest głupi ~!~
Nie ma to jak wyczerpująca odpowiedź moderatora scannera... ![]() -------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ten topik jest głupi ~!~
Konieczność zastosowanie dynamicznie generowanych stron przychopdzi zawsz,e gdy się okazuje, ze do aktualizacji serwisu trzeba zmodyfikowac to samo w 40 plikach. Hehe ja tego nie rozumiem taki z ciebie modernizator że hej ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
rdpan: jeśłi czegoś nie zrozumiałeś w mojej wypowiedzi, to wyjaśniam:
Linijka pierwsza - przekora. Linijka druga - wyjaśnienie czemu zacząłem stosować php. Czy dobrze mi się wydaje, ze masz mało latek? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
scanner --> Chcialem rdpan-a o to samo zapytac... Po dotychczasowych tematach i odpowiedzaj oceniam go na 10 lat
![]() No ale odpowiedziec moge - php "spotkalem" przypdkowo... Nie pamietam dokladnie jak. Wiem tylko tyle, ze mialem opanowanego perfekt HTML-a i potrzebowalem czegos nowego ![]() ![]() |
|
|
-Dobry Duszek Forum- |
![]()
|
Goście ![]() |
Ja daje 13 bo przyznał się że teraz do gim idzie...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Duszek a Ty już jesteś?
![]() -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
-Dobry Duszek Forum- |
![]()
|
Goście ![]() |
Duchy były, są i będą... A co ramze ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Duchy były, są i będą... Przypomina mi się taki cytat z piosenkiCytat 'Who're you gonna call?'
'Ghost Busters' (churalnie) |
|
|
![]()
|
|
huralnie or chóralnie - that is a question.
a co do Duszka - to ja już mam pomyśł na bota, który ma być na php.pl. -------------------- |
|
|
-Dobry Duszek Forum- |
![]()
|
Goście ![]() |
Cytat a co do Duszka - to ja już mam pomyśł na bota, który ma być na php.pl.
Jestem z tym związany ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2003 Skąd: New Jersey Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
scanner: dobry pomysl z tym duszkiem jako botem (jezeli dobrze odczytalem Twoje intencje) - bardzo mi sie podoba. tylko jezeli chodzi o jego imie lub pseudo to chyba "dobry duszek"
![]() tylko tematycznie mala rozbieznosc tematow w temacie (wiem, maslo napisalem maslane) greetz -------------------- W jeden dzień siostry z losu się poczęły. Miłość i Śmierć.
|
|
|
![]()
|
|
Cytat scanner: dobry pomysl z tym duszkiem jako botem (jezeli dobrze odczytalem Twoje intencje) Zaraz napisze na DEV - moduly jak to sobie wyobrazam.
Cytat tylko tematycznie mala rozbieznosc tematow w temacie Calkiem inteligentne zdanie. Wnosi wiele głębi i tematów do przemyślen w temacie tematyczności tematów tutaj poruszanych.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Mazury Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat tylko tematycznie mala rozbieznosc tematow w temacie ![]() A ja mam kolegę... Mój kolega nazywa się Karol, Bardzo lubięmojego kolegę Karola, ponieważ Karol jest moim Kolegą... ![]() -------------------- <<< EB >>>
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2003 Skąd: New Jersey Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() -------------------- W jeden dzień siostry z losu się poczęły. Miłość i Śmierć.
|
|
|
![]()
|
|
Cytat "]scanner --> Chcialem rdpan-a o to samo zapytac... Po dotychczasowych tematach i odpowiedzaj oceniam go na 10 lat
![]() No ale odpowiedziec moge - php "spotkalem" przypdkowo... Nie pamietam dokladnie jak. Wiem tylko tyle, ze mialem opanowanego perfekt HTML-a i potrzebowalem czegos nowego ![]() ![]() Html tesz znam ! Rok temu miałęm 6 z infy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To straszne
![]() ![]() Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie. A wracajac do tematu: php mnie zainteresowalo, bo musialam zaczac zarabiac i nic innego mi do glowy nie przyszlo ![]() -------------------- Warsztat: Apache 1.3.27 | PHP 4.3.1 | MySQL 3.23.53 | HandyHTML Studio 2
Na warsztacie: Wędrusie [b]llll 20% |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
rdpan --> 6 z infy to zaden wyczyn (chyba ze masz ze slynnym profesorem Skowronem aka "Jabbar")
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Mazury Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A w mojej szkole profesor stawia dziewczynom szustki jak mają pępki na wierzchu...
![]() i to mówie serio. ![]() -------------------- <<< EB >>>
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:19 |