![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem polega na tym, że zrobiłem sobie proste pole wyboru i przycisk dalej.
Kolejne dane mają być pobierane z tablicy za pomocą zapytania sql. jednak zamiast danych otrzymuję 5 ( czyli tyle ile jest ) postych pól w polu select/option. Byłbym wdzięczny jakby ktoś mi pomógł i powiedział dlaczego te pola zamiast nazw ( czyli danych ) są puste . oto skrypt :
![]() poprawiam --- nospor |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co Ci wyświetli takie coś:
w tej pętli? W zapytaniu nie wybierasz pola "Name". Pozatym jak całe pole select i każdy option z osobna może mieć ten sam "name" i "id'? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nic nie wyświetla ..
a co do nazwy pola select/option już to kiedyś tak zrobiłem i działa. Problem w tym, że teraz skopiowałem cały ten skrypt gdzie to chodzi i dalej jest to samo ( nie działa - wyświetlając tylko tyle pustych miejsc ile danych jest w tablicy ) aaaaaa ! pomyliłem Nazwy ![]() ![]() ![]() Ten post edytował Zibi0802 24.03.2006, 14:44:36 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:39 |