![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 23.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Pewnie to banalny problem lub rozwiazanie ktore zastosowalem jest zle ale prosze o pomoc.
Mam plik index.php w którym znajduja sie nastepujace linie kodu:
![]() poprawiam --- nospor po wybraniu na stronie index.php linku np. do panel_admina.php wybrana strona otworzy się w komórce tabeli. W pliku panel_admina.php też mam tabelę w ktorej w jednej z komoerk sa linki a druga sluzy do wyswietlania stron. Kod tej stronki wyglada tak:
Problem polega na tym, że kiedy klikam na link np. uzytkownicy (link do pliku operacje_uzytkownicy.php) to w komórce w której wyświetlana była strona panel_admina.php pojawia się zawartość pliku nowinki.php a nie jak chce zawartość panel_admina.php z rozwinieta w komorce lista mozliwych opcji (do dokonania na uzytkowniku). Przepraszam, ze to brzmi tak zawile ale inaczej nie potrafie tego wyjasnic. Z gory dziekuje za wszelka pomoc! Ten post edytował jj_180 24.03.2006, 08:29:26 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2004 Skąd: Golub-Dobrzyń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mała prośba używaj kolorowania składni (kodów podczas pisania np. Code php)
po pierwsze jak używasz Elseif to powinno być teżelseif do przeszukiwania danych poczytaj i popraw swoje... Także jest nie otrzebne danie warunku gdzie jest zaznaczone !== bo po ostatniom dajesz else i wyjście ze sprawdzania... Jeżeli masz to na stronce jakiejś to pokaż łatwiej będzie znaleść błedy i podać tobie co nie tak.... -------------------- PHP 4.3.11 apache 1.3.31 i wszystko
|
|
|
-adam_tomiaq- |
![]()
|
Goście ![]() |
no, to jest trudne...
Chyba musisz zrezygnować z drugiego warunku, bo w przeciwnym razie wyrzuci ci blad na stronie, ale z drugiej strony mozesz to zostawic i dopisac na koncu if (str!=hsdX) { run(new thread); proc.exit(TRUE); } i tez powinno dzialac. A tak wogole, to przejrzyj sobie stronke www.phpmaste.net znajdziesz tam mnostwo ciekawych przykladow. Nie ma za co. Adam Tomiaq |
|
|
-chuck norris- |
![]()
|
Goście ![]() |
ja bym to z półobrotu, kurna, a co?!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 3 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(chuck norris @ 2006-03-26 13:06:31) ja bym to z półobrotu, kurna, a co?! a jak ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:39 |