![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zgrywam sobie plik z mysqla na dysk oto kawalek kodu... calym nie bede czestowal bo nie ma sensu
problem tkwi w tym ze plik mi zgrywa na dysk tylko posiada on dwie dodatkowe puste linie na poczatku co powoduje ze jest uznawany za uszkodzony.. wystarczy je usunac recznie w edytorze tekstu i juz jest git... nie wiem skad one sie biora ( pisze tu o plikach nie tekstowych ) jak usune header to samo echo pokazuje mi ze nie ma takowych 2 pustych lini przed plikiem what the fuck ![]() // EDIT znalazlem juz odpowiedz a jest nia.... nie moze byc zadnych pustych lini przed znacznikiem <?php jesli w kodzie php wysylamy headera.. oczywiste lecz trudno domyslec sie o co chodzi kiedy mamy mase plikow w tym wiele inkludowanych ( tzn za pierwszym razem trudno sie domyslec bo ja to juz bede pamietal ) Ten post edytował emp 28.03.2006, 12:19:33 -------------------- Temat zamykam i przenoszę do Bangladeszu.
To jest wiadomość śmierci jeśli ją czytasz to znaczy że pozostało ci 30 sekund życia, więc lepiej zacznij się modlić. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 19.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może zamiast ltrim(); użyj trim(); ?
-------------------- Windows XP | Telewizja, Radio
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ehhhhh no comment
![]() probowalem alez owszem.. ale sek w tym ze jak dam echo to jest poprawnie... nie wyzuca tych dwoch pustych linijek na poczatku pliku tylko jak zapisze do pliku nie wiem czy nie mam jakiegos bledu gdzies w header-rze nie wiem kwestionujesz poprawnosc dzialania ltrim a trim ma dzialac dobrze ![]() pozdro // EDIT: zrobilem ze mi dziala poprawnie // skryp ktory wgrywa wybrany plik do bazy
// skryp ktory odczytuje z bazy plik i zapisuje na komputerze usera we wskazane miejsce
// baza danych pliki w mysql
Ten post edytował emp 28.03.2006, 12:20:45 -------------------- Temat zamykam i przenoszę do Bangladeszu.
To jest wiadomość śmierci jeśli ją czytasz to znaczy że pozostało ci 30 sekund życia, więc lepiej zacznij się modlić. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:58 |