![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uploaduje do Mysql-a pliki
pole do którego uploaduje jest typu: MediumBLOB czyli do 16 MB miej więcej zmienną serwera connect timeout mam na 60 wszystko dziła git przy plikach w granicy 500 KB a jak np chce 2MB plik zuploadować to mi wyskakuje MySQL server has gone away w php.ini wszystko jest dobrze tzn max file jest na 16 MB i timeout skryptu na 60 ktoś mi może pomóc w rozgryzieniu tego problemu lub jakie zmienne mam ustawic w my.ini ( plik konfiguracyjny mysql pod windowsem ) pozdrawiam //EDIT: dodam jeszcze ze ten komunikat mi wyskakuje po paru sekundach najwyzej what the fuck ![]() // EDIT: bombastycznie by bylo gdy ktos znal answera jak zapobiec temu zgryzowi // dodam jeszcze ze ten blad komunikat wyskakuje po najwyzej 5 sekundach Ten post edytował emp 28.03.2006, 12:16:17 -------------------- Temat zamykam i przenoszę do Bangladeszu.
To jest wiadomość śmierci jeśli ją czytasz to znaczy że pozostało ci 30 sekund życia, więc lepiej zacznij się modlić. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2003 Skąd: Strzegom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam podobny problem, dodam tylko że działam pod serwerem wamserwer z php 5
-------------------- Bieganie jest tym co kocham najbardziej, jest dla mnie powietrzem w moich płucach, krwią płynącą w żyłach, dawką endorfin, źródłem szczęścia i celem samym w sobie... A w skrócie to jestem uzależniony od biegania.
primo gg1148730 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 04:49 |