![]() |
![]() |
-Gość_kefir- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Czy ktos mi pomoze i powie dlaczego posty nie sa dodawane do bazy?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 740 Pomógł: 15 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisz co Ci sie wyswietla po wcisnieciu przycisku formularza Wyslij. Poza tym wrtosc zmiennej ref po wyslaniu formularza przekazana jest w zmiennej POST a nie GET dlatego powinno byc
cos -------------------- bigZbig (Zbigniew Heintze) | blog.heintze.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 386 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(piotrekkr @ 2006-03-22 12:17:56) a gdzie jest action="jakis_skrypt.php" ![]() Jeżeli w formularzu nie jest podany action, to jest to równoważne takiemu zapisowi:
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
-Gość_kefir- |
![]()
|
Goście ![]() |
Nic nie pomoglo...
Po nacisnieci Wyslij odswierza sie ta strona lecz nic sie nie dzieje.. nie ma wpisow do bazy, ani komunikatu, ze wpis zostal dodany.. Nie wywala tez bledow.. Nie wiem co jest zle. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Błędów nie ma bo error_reporting powinno być E_ALL.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 3 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak mowie nie jestem pewien funkcji pg_result_error wiec jak nie zadziala poszukaj w manualu odpowiedniej... Ten post edytował pEbE 22.03.2006, 20:02:17 |
|
|
-Gość_kefir- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Poprawilem troche kod.. efekt taki, ze teraz dodaje mi tylko date.. nie mam pojecia co jest nie tak.. POMOZECIE?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
|
|
|
-Gość_kefir- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Dziekuje Ci bardzo! Glupi blad... no ale na bledach czlowiek sie uczyc!
![]() Kolejny problem ![]()
Wywala blad Warning: pg_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, string given in C:\serwer\www\prace\............... Pomozecie? gdzies tu jest blad... ale gdzie? $wynik = pg_fetch_result(pg_query ($polaczenie, "SELECT nr, osoba, tytul, data, ref ". "FROM forum"),0); while ($rekord = pg_fetch_array ($wynik)) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:21 |