![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 206 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod # Warning Line 426 column 87: character "<" is the first character of a delimiter but occurred as data. ...ver="t(this,event)" title="Nazwa:am_1<br />Wys/szer:16x15<br />Rozmiar:1068 b This message may appear in several cases: * You tried to include the "<" character in your page: you should escape it as "<" * You used an unescaped ampersand "&": this may be valid in some contexts, but it is recommended to use "&", which is always safe. * Another possibility is that you forgot to close quotes in a previous tag. ✉ # Warning Line 426 column 107: character "<" is the first character of a delimiter but occurred as data. ...title="Nazwa:am_1<br />Wys/szer:16x15<br />Rozmiar:1068 bajtów<br/>Porównan ✉ # Warning Line 426 column 132: character "<" is the first character of a delimiter but occurred as data. ...s/szer:16x15<br />Rozmiar:1068 bajtów<br/>Porównania: 0 %" /><br /></div><d dostaja cala serie takich warningow ... taki oto kod mam jest on w tabeli Ten post edytował right6 21.03.2006, 23:32:59 -------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba nie mozna uzywac < > w wartosciach atrybutow. Sprobuj
< > -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdecydowanie nie wolno. Poza tym tagi html'owe nie zadzialaja w atrybucie title.. i tak Ci sie wyswietli w jednej linijce.. chyba musialbys zaprzec do roboty jakies dymki w JS.
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
i takie dymki mam zaprzegniete wlasnie
![]() to jak z tymi < i > ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 206 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w/w anonim to ja
![]() sorry -------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 3 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wywal te < i >
|
|
|
![]()
|
|
i co w tedy
![]() nie bede mial znacznikow <br /> ? i wszsytsko wywali w jednej lini, pozatym chcial bym tez innez astosowac w tych dymkach -------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 3 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To chlopak zrob se w javascripcie taki dymek i wtedy bedziesz mogl tam nawet kod php umiescic ;]
|
|
|
![]()
|
|
no wlasnie jest to w JS. masz przeciez tam wywolanie funkcji, ora pobiera title i przerabia ga na dymek.
Kod <!-- <![CDATA[
/**************************************** Copyright (c) 2004 Tomasz Elendt- Elu¶ ****************************************/ function t(v,e,t) { if(!v.title||!document.createElement)return t=document.createElement("div") t.move=function(e) { e=e||event t.style.left=e.clientX+15+(document.documentElement.scrollLeft||document.body.scrollLeft)+"px" t.style.top=e.clientY+22+(document.documentElement.scrollTop||document.body.scrollTop)+"px" } t.hide=function(x) { v.title=t.innerHTML if(x=document.getElementById("tooltip")) document.body.removeChild(x) } t.move(e); t.id="tooltip" t.innerHTML=v.title;v.title="" document.body.appendChild(t) v.onmouseout=t.hide v.onmousemove=t.move } // ]]> --> -------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 09:46 |