![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z zainstalowaniem forum phpBB2. Ponieważ u mnie na localhoście działa świetnie, ale jak wrzucam na serwer i chcem go zainstalować to pojawiają mi się błędy takie jak: mu.kadra.pl/phpbb2/install.php. Baza danych jest raczej w porządku nie wiecie co może być źle?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprobuj wyczyścić bazę, wgrać pliki od nowa i ponownie zainstalować forum. Przeczytaj dokładnie instrukcje instalacji. Jak Ci się ponownie nie uda to daj znać.
-------------------- Tomasz Wasiluk
Polcode >> Szukamy programistów z pasją |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już to zrobiłem ale ja mam tak, że mam tylko jedną bazę :x i mam tam jeszcze dane z systemu newsow i ksiegi gości. Ale jak na localhoście też to robiłem na bazie na której mam stróktury kilku skryptów to działało normalnie... Może to wina serwera albo bazy?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepiej się nie bawić i od razu testować na serwerze, na którym skrypt ma zostać umieszczony. Przyczyny mogą być bardzo różne.
-------------------- Tomasz Wasiluk
Polcode >> Szukamy programistów z pasją |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 15.03.2002 Skąd: Rabka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przede wszystkim zalatw sobie osobna baze dla forum
po drugie sprobuj calkowicie wyczyscic plik config.php ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam również problem z phpBB2, a mianowicie istnieje problem z wyświetlaniem polskich znaków na moim forum ale tylko tam gdzie piszą coś użytkownicy lub tam gdzie ja pisałem nazwy tematów chodzi o to, że na forum są widoczne polskie znaki ale tylko tam gdzie ja albo inni użytkownicy nic nie pisaliśmy, nie rozumiem co może być nie tak, forum jest na serwerze kolegi, jest tam mysql w wersji 5.x, czy może być to powodem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o to adres gdzie jest forum i można zobaczyć ten błąd http://maly.nemo.pl/helus/phpBB2/index.php proszę o pomoc pozdrawiam serdecznie wszystkich |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 12:21 |